Myymälämme on avoinna perjantaisin klo 10 – 17.

Tarjoukset:

Myymälästämme tänään perjantaina jälleen tuoretta Selkälahden tilan viljapossua ja Ylämaannautaa sekä erä Kinahmolaista luomu-karitsaa. Jalosteena mm.tuoretta Kinkkumakkaraa oman tilan possusta, Palvilenkki, Lammasgrilleri, ja lihahyytelö sekä muut tutut herkut. Tervetuloa! ☀

Kinkkutilauslistamme täyttyy jo kovaa vauhtia, varaathan omasi ajoissa! Kaikki kinkut myydään tuoreina. Meiltä saat varaamalla myös possun koko ruhona, puolikkaana ja neljänneksinä leikattuna omien toiveiden mukaan, -> lihaaitta@gmail.com
... Näytä lisääNäytä vähemmän

7 tuntia sitten  ·  

Näytä Facebookissa
·Jaa

Taatusti tuoretta ja laadukasta

Lihatiskistämme löydät tuoretta ja laadukasta viljapossua ja naudanlihaa, sekä palvi- ja makkaratuotteita. Kaikki tuotteemme ovat peräisin omalta kylältämme. Myymälämme on avoinna perjantaisin klo 10 – 17.

Naudanlihamme on pääsääntöisesti raakakypsytettyä. Tuoretta nautajauhelihaa, sekä luullista naudanlihaa on tarjolla satunnaisemmin. Ennakkoon tilaamalla toimitamme myös karitsaa.

Lihatilauksia voi tehdä ennakkoon oheisella lomakkeella tai sähköpostitse. Toimitamme lihaa ja tuotteita myös Joensuuhun sopimuksen mukaan.